Wat zien we in de volgende update?

Wat zien we in de volgende update?

De volgende update is nog drie weken, maar we zien een aantal leuke toevoegingen. De wijzigingen zijn al te zien in de Rust staging versie of later vandaag in de Rustafied update preview stream.
De devs zijn druk bezig geweest met de Chinook helikopter event. De helikopter is ‘mountable’ gemaakt. Het doet niet veel op officiële Vanilla servers, maar het biedt veel mogelijkheden voor developers om mods en plugins te bouwen die hier iets mee doen. En omdat de devs de optie willen hebben om npc’s de heli te laten besturen, hebben ze dit standaard ingebouwd.

Ook de sedan cars hebben de mogelijkheid gekregen om passagiers mee te nemen. Dit kon al met plugins, maar nu is het in vanilla ook mogelijk. Dit biedt weer extra mogelijkheden voor developers om plugins te ontwikkelen.

Monuments worden wellicht wat uitdagender. De high tier loot zal niet zomaar te vinden zijn. “Aimed at blocking access to high tier loot behind a set of challenges, these puzzles may require players to do a bit more planning prior to certain loot runs.”

Meer in de aankomende weken.

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of