26/10: De update is wat later vandaag, maar…

26/10: De update is wat later vandaag, maar…

Het lijkt erop dat de update van vanavond wat vertraging oploopt. De reden is nog onbekend. Wel weten we waar het team aan gewerkt heeft voor de update.




Wat we na vanavond gaan zien is onder andere betere server performance. De laatste weken is hier vrij weinig aandacht aan besteed en de nieuwe features heeft hier en daar wat impact gehad op de performance van zowat iedere server. Dit is in de achtergrond verbeterd, dus dat zou merkbaar moeten zijn.

Verder hebben we na vanavond een echte garagedeur. Geen auto’s, wel garagedeuren. Het is geen standaard blueprint; je moet de deur of de blueprint vinden en dan nog researchen voor 250 scrap. Om te craften heb je een level 1 work bench nodig, 300 metal frags en 2 gears.

De loot balance die we eerder aankondigden zit ook vanavond waarschijnlijk niet in-game. Wat kleine aanpassingen kunnen altijd nog komen, maar verwacht er niet veel van.

Verder vinden we wat verbeteringen aan de AI. Kortgezegd: de animals zouden zich wat beter moeten bewegen na de update.

Aangezien halloween binnenkort is zien we hier en daar wellicht wat ‘jackolanterns’ verschijnen. Bad faces all over the place. Verder kun je in de store wat leuke halloween-items vinden, maar zo vrijgevig als de X-mas presents tijdens X-mas kunnen we het niet krijgen.

Wat nog meer?

De ladder bij de rocket factory heeft een cover gekregen waardoor je veiliger naar het dak moet kunnen klimmen. Meer ‘rope’ voor de ceiling lights én de bbq kan niet meer in momuments en in muren gezet worden.

Al met al niet zo’n hele grote update. Tot vanavond!

Subscribe
Notify of
guest
0 Commentaren
Inline Feedbacks
View all comments